QUI SOM

Combustible per a la innovació

A cada etapa de la innovació, ICD és el vostre catalitzador per descobrir que esperen els seus clients, dissenyar solucions que els encantarà i generar ingressos a través de la innovació.
Creem valor per a vostè creant valor per als vostres clients.

Per definició, som un equip de disseny per a la innovació. A la pràctica, vol dir que ens associem amb els nostres clients en
cada etapa del procés d’innovació per a:

• Generar solucions innovadores centrades en l’usuari.

• Planificar, dissenyar i lliurar productes i serveis.

• Liderar equips per descobrir nous negocis, serveis i productes que els atorguin una distinció indiscutible en un mercat abarrotat.

Què Fem?

Disseny de productes, serveis i experiències

¿Necessita desenvolupar una cosa nova que ara és realment difícil d'entendre? ¿O simplement necessita que sigui sorprenent? Ajudem a les organitzacions a resoldre grans problemes de negocis i els ensenyem formes modernes de treballar en el procés. Oferim serveis d'estratègia, investigació i disseny d'experiència d'usuari. Això ens permet treballar des de la investigació inicial fins a la realització completa del producte, servei i experiència sense interrupcions en tot el procés.

Com Treballem

Quan diem aliat, ho diem de debò.

És probable que tingui un equip intern sòlid i estigui buscant un soci col·laborador. Avaluem cada compromís tenint en compte les seves capacitats internes, amb l'expectativa que tots treballem junts. Des del primer dia, ens reunim amb les vostres parts interessades clau per definir la intenció central del vostre negoci i el vostre usuari. Aquest equip unificat roman amb vostè des de la reunió inicial fins al refinament del producte posterior al llançament, el que manté la continuïtat de la proposta de valor i minimitza el risc.

ON TREBALLEM

Enderroquem barreres físiques

El concepte d'oficina oberta en què treballem ha estat dissenyat amb la intenció de poder treballar al costat dels nostres clients en un procés àgil i lean.

D'aquesta manera podem obtenir resultats més ràpidament al crear un equip més cohesionat que facilita una resolució i implementació més ràpida de projectes. Disposem de la flexibilitat necessària per treballar amb equips de clients en múltiples ubicacions i diferents zones horàries.

Ajudem als equips de la vostra organització a anar un pas més enllà, desenvolupant la innovació com un nou estat mental, i no un programa.

experiències

Principals experiències desenvolupades pel nostre equip